Federacijos prezidentas Molefi Oliphantas šeštadienį teigė, jog "viskas pasirašyta ir patvirtinta".

"Tai yra jaudinantis metas Pietų Afrikos futbolui. Federacija į nacionalinę rinktinę pasikvietė pasaulinio lygio trenerį. Dabar jam ir žaidėjams reikės mūsų ekipą paversti galinga jėga", - sakė M.Oliphantas.

Federacijos prezidentas nežinojo, kada C.A.Parreira pradės savo darbą, bet brazilas pasakė, jog norėtų tai padaryti 2007-ųjų pradžioje.

Pietų Afrika pradės 2008 metų Afrikos Nacijų Taurės atrankos varžybas rugsėjo 2-ąją dieną namuose susikaudama su Kongo Demokratine Respublika. Taip pat PAR spalį svečiuose susitiks su Zambija potencialiai lemiamame mače grupėje, o rugpjūtį komanda sužais draugišką mačą su Namibijos futbolininkais.

C.A.Parreira taps 14-uoju treneriu Pietų Afrikos futbolo rinktinėje nuo tada, kai prieš 14 metų šalis grįžo į tarptautinio rango varžybas.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją