G grupės rungtynėse Juodkalnija namie 0:0 sužaidė su Vengrija. Nors pastarieji ir kontroliavo kamuolį net 73 proc. laiko, bet į vartų plotą paleido vos vieną smūgį, kai šeimininkai – tris.

Lietuvos su Vengrija išvykoje žais birželio 20 d. Primename, kad kiek anksčiau lietuviai namie 1:1 sužaidė su Bulgarija.


Standings provided by Sofascore

F grupėje Estija išvykoje 1:1 (1:0) neįveikė Azerbaidžano. Kaimynai pirmavo po 27 min. Rauno Sappineno pelnyto įvarčio, bet 62 min. rezultatą išlygino Antonas Krivotsiukas.

Abiems rinktinėms tai buvo pirmieji taškai atrankoje.


Standings provided by Sofascore

Be pergalių po trijų sužaistų rungtynių ir toliau lieka Norvegija, kuris A grupės mače namuose 1:2 (0:0) apmaudžiai krito prieš Škotiją, kuri dar nėra praradusi nė taško ir užtikrintai lyderiauja.

Norvegus į priekį išvedė Erlingas Haalandas, 61 min. realizavęs 11 m baudinį, kurį pats ir uždirbo.

Kai atrodė, kad norvegai įsirašys pergalę, viskas apsivertė aukštyn kojomis. Lyndonas Dykesas pasinaudojo varžovų gynėjų nesusikalbėjimu ir 87 min. išlygino rezultatą, o dar po dviejų minučių Kenny McLeanas išvedė škotus į priekį.

Norvegija kol kas turi tik tašką ir žengia ketvirti, o Škotija – pirma su 9 taškais.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją