25-erių žaidėjas susižeidė kelį paskutinėse grupių etapo rungtynėse su Kamerūnu (0:1). Po išsamių tyrimų sportininkui patarta gultis po chirurgo skalpeliu.

Nors skelbiama, kad operacija buvo sėkminga, nepranešama, kad G. Jesusas galėtų grįžti į aikštę.

Pagrindinio rinktinės puolėjo vietą Brazilijos starto sudėtyje Katare praradęs futbolininkas jau nebuvo registruotas pirmadienio aštuntfinaliui su Pietų Korėja (4:1).

Grupės varžybose G. Jesusas pasirodė aikštėje visuose trijuose mačuose, bet dukart kilo nuo atsarginių suolo ir įvarčiais ar rezultatyviais perdavimais nepasižymėjo.

Vilkėdamas „Arsenal“ marškinėlius šiame sezone jis mušė 5 įvarčius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Tose pačiose rungtynėse su Kamerūnu kelį susižeidė ir pasaulio čempionate daugiau žaisti nebegalės kairiojo krašto gynėjas Alexas Tellesas, kurį „Manchester United“ (Anglija) klubas šiame sezone yra paskolinęs „Sevilla“ (Ispanija).

Tuo metu kitas tos pačios pozicijos žaidėjas – Alexas Sandro iš Turino „Juventus“ (Italija) – dar turėtų grįžti į rikiuotę.

Primename, kad ketvirtfinalyje penktadienį Brazilija galynėsis su Kroatija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją