Penkiskart pasaulio čempionai nuolatinio vairininko neturi nuo praėjusios žiemos, kai planetos pirmenybės Katare jiems netikėtai nutrūko ketvirtfinalyje.

Šešerius metus komandai vadovavęs Tite atsistatydino iš pareigų, kurias laikinai buvo perėmęs šalies jaunimo rinktinės treneris Ramonas Menezesas.

Dabar jį keičia „Fluminense“ klubo strategas Fernando Dinizas, tačiau ir šiam numatytas tik epizodinis vaidmuo.

„Jo žaidimo planas yra labai panašus į C. Ancelotti taktiką, jis turi pasirūpinti, kad perėjimas prie naujojo trenerio vyktų sklandžiai“, – teigė E. Rodriguesas.

Anot jo, kitą birželį vyksiančiame Pietų Amerikos čempionate brazilams jau turi diriguoti 64-erių italas, kurio dabartinė sutartis baigs galioti po metų.


C. Ancelotti taptų pirmuoju užsienio specialistu Brazilijos rinktinėje nuo 1965-ųjų.

Grįžęs į „Real“ 2021 metais, jis pernai nuvedė Karališkąjį klubą į dvigubą triumfą UEFA Čempionų lygoje bei Ispanijos čempionate. Šiemet Madrido atstovai iškovojo Karaliaus taurę.

Don Carlo vadinamas italas yra vienintelis treneris, kurio auklėtiniai Čempionų lygą laimėjo keturis kartus. Be to, jam vieninteliam yra pavykę kaip treneriui triumfuoti visuose penkiuose stipriausiuose Europos nacionaliniuose čempionatuose.

Per karjerą C. Ancelotti dalino nurodymus tokioms ekipoms kaip Turino „Juventus“, „Milan“, „Napoli“ (visos – Italija), Londono „Chelsea“, Liverpulio „Everton“ (abi – Anglija), „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) ar Miuncheno „Bayern“ (Vokietija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją