„Mano didžiausias noras, kad jis vieną dieną atvyktų į „Bayern“, – laikraščiui „Bild“ sakė 73-ejų metų F. Beckenbaueris. – Tai būtų puikus derinys. Mano manymu, J. Kloppas yra vienas geriausių pasaulio trenerių“.

J. Kloppas „į Vokietiją atnešė naują futbolą“, teigė F. Beckenbaueris ir pridėjo, kad „Liverpool“ klube J. Kloppas turėjo galimybę ištobulinti tai, ką pradėjo Dortmunde.

F. Beckenbaueris dar kovo mėnesį minėjo, kad norėtų J. Kloppą matyti „Bayern“ trenerio poste, tačiau pastarasis teigė, kad nors jam tai ir būtų didelė garbė, tačiau „Liverpool“ jam – tinkama vieta ir jis viliasi ten pasilikti dar šiek tiek ilgiau.

J. Kloppas „Liverpool“ klubą treniruoja nuo 2015 metų. Prieš tai 51-erių metų specialistas dirbo Vokietijos komandose Dortmundo „Borussia“ ir „Mainz“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)