56-erių italas praėjusiame sezone su „Panevėžiu“ džiaugėsi bronza, o šiemet artėja link pirmojo Lietuvos čempionato trofėjaus – iki jo Aukštaitijos sostinės komandai trūksta vos taško.

Kol kas 2023-iaisiais „Optibet A lygoje“ G. Lettieri kariauna per 31 mačą iškovojo net 25 pergales, 5 kartus sužaidė lygiosiomis bei patyrė vos vieną nesėkmę.

UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose buvo eliminuotas Orhėjaus „Milsami“ klubas ir po atkaklios kovos nusileista Izraelio grandui – Beer Ševos „Hapoel“. LFF taurės varžybose „Panevėžys“ turėjo pripažinti Klaipėdos „Neptūno“ pranašumą.

G. Lettieri teigimu, priimti sprendimą toliau darbuotis Panevėžyje nebuvo sunku.

„Panevėžiui“ tai buvo labai sunkus sezonas. Sudaryti naują sutartį su klubu buvo logiška norint užbaigti savo darbą. Kitais metais turėtume galimybę žaisti Čempionų lygos atrankos varžybose – tai viena priežasčių, kodėl pratęsiau kontraktą. Norime pabandyti ir kitais metais sužaisti puikų sezoną.

Man labai svarbu, jog klube esantys žmonės palaiko komandą ir mano darbą. Jie stengiasi padėti, gerinti infrastruktūrą – man tai irgi yra labai svarbu. Negali turėti tik gerus žaidėjus, būtiną turėti gerą infrastruktūrą. Miestas yra pasiruošęs mums padėti, klubo valdžia irgi stengiasi tą daryti.

Vis tik sezonas dar nesibaigė. Mūsų laukia sunkios rungtynės su Kauno rajono „Hegelmann“ klubu, kuris per pastaruosius du mėnesius demonstruoja labai gerus rezultatus. Turėsime atiduoti viską, suprantame, kad bus labai sunku, bet kovosime tik dėl taškų“, – fk-panevezys.lt svetainei pasakojo G. Lettieri.

34-ojo turo mačas su Kauno rajono „Hegelmann“ įvyks spalio 21 dieną, šeštadienį. Dvikovos pradžia LFF Kauno treniruočių centro stadione – 15 val.