Vokietijos ekipa savų žiūrovų akivaizdoje po 11 metrų baudinių serijos pralaimėjo Anglijos ekipai 3-4.

"Sveikinu "Chelsea" su pergale,- sakė specialistas. - Jei norite, kad pasakyčiau ką nors apie Di Matteo, tai raginu "Chelsea" pasirašyti su juo trejų metų kontraktą."

Heynckeso teigimu, dėl nesėkmės kalti tik patys "Bayern" futbolininkai: "Chelsea" rungtyniavo taip, kaip mes ir laukėme. Nežiūrėkime į baudinių seriją. Turime kaltinti tik patys save - sukūrėme tiek progų, bet nesugebėjome jų išnaudoti. Reikia suvokti, kad nepelnius įvarčių būsime nubausti, tačiau mums nepavyko to padaryti."

Jis nekaltino Arjeno Robbeno, kuris pratęsimo metu nerealizavo itin svarbaus 11 metrų baudinio, o vėliau nedalyvavo serijoje: "Galite suprasti, kad neįmušus baudinio per pratęsimą dingsta pasitikėjimas savimi. Juk tai akivaizdu."

Tuo tarpu Roberto Di Matteo nenorėjo kalbėti apie savo ateitį.

Italui postas iki šio sezono pabaigos buvo skirtas nuo kovo mėnesio, kai jis pakeitė atleistą Andre Villas Boasą, tačiau puikūs rezultatai gali lemti ilgalaikės sutarties pasirašymą.

"Mano ateitis nėra svarbus klausimas. Kad ir ką nuspręs klubas, turėsiu tai gerbti. Suprantate, jog tai, ką kalbamės su savininku Romanu Abramovičiumi, nėra skirta publikavimui",- kalbėjo Di Matteo.

Ir tęsė: "Abramovičius atrodė toks pats laimingas kaip ir futbolininkai, gerbėjai ir visi komandos nariai, kadangi šis vakaras yra istorinis klubui. Futbolas yra beprotiškas ir nenuspėjamas, tad tikrai negalėjome tikėtis to, kas nutiko per šiuos tris mėnesius. Nepaprastai džiaugiuosi dėl žaidėjų, nes jie sunkiai dirbo ir pasiekė tai, ko nepavyko padaryti 2008 metais."

Išlyginamąjį įvartį pelnęs, o baudinių serijoje lemtingą smūgį realizavęs Didier Drogba žurnalistams kalbėjo: "Labai tikiu lemtimi. Ši pergalė buvo seniai išpranašauta. Dievas yra nuostabus. Komanda - piki. Noriu skirti šią taurę visiems iki šiol dirbusiems treneriams ir žaidėjams. Esu nepaprastai laimingas. Gyvenimas - fantastiškas."

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)