„Bayern“ išvykoje 2:3 (1:2) nusileido vidutinioke „Bochum“ ekipai.

Miuncheno ekipa pirmavo po 14-ąją minutę pelnyto Jamalo Muscialos įvarčio, bet šeimininkai į tai atsakė trimis tiksliais smūgiais.

Takumo Asano rezultatą išlygino (38’), o Kevenas Schlotterbeckas (44’) persvarė. Antroje rungtynių pusėje 76 min. Dayotas Upamecano užsidirbo dvi geltonas korteles ir „Bayern“ liko mažumoje, o Kevinas Stogeris realizavo teisėjo skirtą 11 metrų baudinį.

Harry Kane’as 87-ąją minutę dar sušvelnino skirtumą, bet „Bayern“ ketvirtos nesėkmės sezone neišvengė. Po šios bavarai liko antroje vietoje su 50 taškų ir jau 8 atsilieka nuo Leverkuzeno „Bayer“.

Tai – trečias „Bayern“ pralaimėjimas per devynias dienas. Prieš tai Thomo Tuchelio auklėtiniai 0:3 nusileido „Bayer“, o UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį pradėjo 0:1 nusileisdami Romos „Lazio“.

Tai pirmas kartas nuo 2015 m., kai bavarai suklumpa triskart iš eilės.

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse Madrido „Real“ 1:1 (1:1) išvykoje sužaidė su „Rayo Vallecano“ ekipa.

Karališkasis klubas pirmavo po Joselu tikslaus smūgio jau 3-ąją minutę, bet rezultatą 27 min. išlygino 11 m baudinį įmušęs Raulis de Tomasas.

„Real“ mačą baigė be Danielio Carvajalo, kuris per pridėtą antro kėlinio laiką sugebėjo užsidirbti dvi geltonas korteles.

Nepaisant prarastų dviejų taškų, „Real“ toliau užtikrintai pirmauja čempionate – šešiais taškais lenkia „Girona“. Tiesa, pastaroji yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Anglijos „Premier“ lygoje pergalę įsirašė „Manchester United“, kuris išvykoje 2:1 (2:1) susitvarkė su autsaideriu „Luton“.

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė Rasmusas Hojlundas (1 ir 7 min.). Šeimininkų gretose tikslus buvo Carltonas Morrisas (14’).

„Man Utd“ su 44 taškais liko šeštoje turnyrinės lentelės vietoje.