Šio sezono pradžioje bavarai buvo įveikti „Borussia“ ekipos Vokietijos supertaurės mače (2:4), tačiau olandas tikina, kad nebijo jokių varžovų.

„Laukiame šitų rungtynių. Mėgstu tokius susitikimus. Mes nebijome jokių varžovų ir „Borussia“ - ne išimtis“, - tikino A. Robbenas.

„Po pralaimėjimo supertaurėje atsitiesėme puikiai. Gerbiame varžovus, tačiau jie mūsų negąsdina. Norime laimėti šį susitikimą. Pasitikime savo jėgomis ir norime grįžti namo su trim taškais“, - kalbėjo futbolininkas.

„Bayern“ ekipa šį sezoną „Bundesliga“ pirmenybėse nugalėta nebuvo ir prieš „Borussia“ futbolininkus turnyro lentelėje turi 4 taškų pranašumą.

Beje, prieš didelį ažiotažą keliančią savaitgalio dvikovą „Bayern“ futbolininkai pateikė savo atsaką į kiek anksčiau „Borussia“ komandos sukurtą filmuką, kuriame vartininkas Romanas Weidenfelleris pagavo Nuri Sahino pro atidarytas važiuojančio autobuso duris smūgiuotą kamuolį.

Franckas Ribery ir Manuelis Neueris pamėgino pakartoti ir net kiek pagerinti šį triuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)