„Bundesliga“ čempionato pertraukos metu bavarai treniravosi Dubajuje, o F. Ribery pasinaudojo proga apsilankyti ten atsidariusiame garsaus šefo Nusr-Et restorane.

„Salt Bae“ pravarde geriau žinomo šefo restorane F. Ribery mėgavosi auksu dengtu kepsniu bei pasidžiaugė tuo pasidalindamas vaizdo įrašu socialiniuose tinkluose.

Futbolininko sekėjai suskubo išsiaiškinti, jog toks kepsnys kainuoja apie 1200 JAV dolerių. Netrukus prancūzas pradėtas kritikuoti dėl puikavimosi prabanga.

35-erių atletas po kurio laiko kritikams socialiniuose tinkluose atsikirto šlykščiai juos išplūsdamas necenzūrine leksika.

„2019-uosius pradedame nuo pavyduolių ir kritikų. Tų, kurie gimė, nes prezervatyve buvo skylė. Išdulkinkite savo motinas, seneles ir visą savo šeimos medį. Aš jums nieko neskolingas.

Aš sėkmę pasiekiau tik Dievo, savo ir tų, kuriuos myliu dėka. Visi kiti esate tik akmenukai mano kojinėse. Nieko daugiau!“, – rašė 12-ąjį sezoną Miuncheno klube rungtyniaujantis saugas.

„Bayern“ sureagavo į tokį įrašą bei išplatino oficialų pranešimą: „Klubas nubaudė F. Ribery už jo žodžių pasirinkimą socialinėse platformose. Su futbolininku treniruočių stovykloje Dohoje pasikalbėjo sporto direktorius Hasanas Salihamidzičius.

Franckui buvo paaiškinta, jog klubas negali toleruoti to, kad „Bayern“ žaidėjas ir pavyzdys jaunimui naudoja tokią leksiką. Po ilgo pokalbio Franckui buvo pranešta apie baudą ir jis su ja sutiko“, – rašoma oficialiame pranešime.

„Bayern“ taip pat paneigė kalbas apie sportininko besaikį išlaidavimą. Pranešime pabrėžta, jog F. Ribery neišleido kepsniui 1200 JAV dolerių, nes kepsnį paragauti reklamos tikslais jį pasikvietė pats restorano savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)