„Man nebūtų korektiška kalbėti apie kitus klubus. Aišku, yra komandų, su kuriomis mane sieja stiprus ryšys, kurių gretose rungtyniavau, – buvusių klubų susidomėjimą komentavo X. Alonso. – Aš šias komandas labai gerbiu, tačiau jaučiu didžiulį užtikrintumą, kad dabar esu teisingoje vietoje ir noriu toliau čia augti.

Duodu galą spekuliacijoms. Aš mėgaujuosi savo laiku Lėverkuzene ir noriu, kad jis tęstųsi. Esu įsitikinęs, jog pasilikti čia yra teisingas sprendimas. Aš laimingas.“

Ispano sutartis su „Bayer“ galioja iki 2026 metų vasaros, o prie klubo jis prisijungė 2022-ųjų spalio mėnesį. Garsus sporto žurnalistas Fabrizio Romano teigia, kad ispanas panorėjęs klubą galėtų palikti po 2024-2025 m. sezono.

Šiuo metu Lėverkuzeno komanda stabiliai keliauja link pirmojo „Bundesliga“ titulo klubo istorijoje, o tai daro įspūdingu stiliumi – kol kas dar nepralaimėjo nė vieno mačo jokiame turnyre (33 pergalės ir 5 lygiosios).

Likus 8-iems turams, jie 10-ties taškų skirtumu Vokietijos pirmenybėse lenkia Thomaso Tuchelio vadovaujamą „Bayern“, žais Vokietijos taurės pusfinalyje prieš Diuseldorfo „Fortuna“ ir pasiekė ketvirtfinalio etapą Europos lygoje, kur grumsis su Londono „West Ham“ futbolininkais.

X. Alonso penktadienį spaudos konferencijoje teigė, kad „Bayer“ vadovus informavo apie savo sprendimą pasilikti praėjusią savaitę. Viena pagrindinių to priežasčių – sukurtas ryšys su auklėtiniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją