Bavarai pralaimėjo tarpusavio susitikimą „Emiratų“ stadione 0:2 ir ši pergalė suteikė Arseno Wengero komandai vilčių patekti į kitą etapą. Tačiau čilietis pareiškė, kad „Bayern“ šį kartą nebus taip geranoriškai nusiteikę savo varžovų atžvilgiu ir teigė, kad vienintelis komandos tikslas bus iškovoti pergalę namuose.

„Mes parodysime „Arsenal“ tikrąjį „Bayern“ veidą trečiadienį. Mūsų pasitikėjimas savimi yra didžiulis. Ir šį kartą mes išnaudosime savo progas ir iškovosime tris taškus“, – apie ateinančias rungtynes „Bild“ pasakojo A. Vidalis.

Londono ekipa į šVokietiją atvyksta geros formos. Ji pakilo į „Premier“ lygos viršūnę ir šalies pirmenybėse nepralaimi nuo spalio mėnesio – iškovojo penkias pergales per paskutinius šešis susitikimus.

Pergalė leistų „kanonieriams“ pasivyti Vokietijos čempionus, kurie savaitgalį prarado pirmus taškus „Bundesliga“ pirmenybėse, kai sužaidė 0:0 su Frankfurto komanda.

Šiuo metu „Bayern“ ir Pirėjo „Olympiakos“ turi po 6 taškus, o „Arsenal“ ir Zagrebo „Dinamo“ turi po 3-is.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)