Pasiruošimą sezonui jau prieš mėnesį pradėjusiai Miuncheno komandai tai buvo jau šeštasis draugiškas susitikimas, tuo metu ne visos sudėties FC "Barcelona" atkeliavo žaisti savo pirmųjų kontrolinių rungtynių.

Naujasis katalonų treneris Gerardo Martino šiame mače dar nevadovavo komandai. "Tata" prie komandos vairo stovės šeštadienį, kai "Blaugrana" susitiks su "Valerenga" ekipa Švedijoje.

Rungtynės prasidėjo palankiau "Bayern" futbolininkams, kurie jau 14-ąją minutę įsiveržė į priekį. Įvartį įmušė saugu šiame mače rungtyniavęs Philippas Lahmas.

Vėliau varžybų eiga nesikeitė iki pat 87-osios minutės. Antrąjį įvartį į FC "Barcelona" vartus pasiuntė puolėjas Mario Mandžukičius.

Kitą draugišką susitikimą "Bayern" ekipa žais po savaitės, kitą trečiadienį - bavarų varžovu bus brazilų "Sao Paolo" klubas.

Primename, kad praėjusiais metais UEFA Čempionų lygos pusfinalyje vokiečiai katalonus pranoko abu kartus - 4:0 ir 3:0.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)