L. Suarezas per paskutines savaites buvo labiau siejamas su Turino „Juventus“, tačiau Italijos čempionai nusitaikė į kitus puolėjus, kai paaiškėjo, kad urugvajiečio laukia ilgas kelias norint gauti italų pilietybę.

„Barcelona“ sukirto rankomis su Madrido „Atletico“, o katalonų klubas patvirtino, kad už puolėją gaus 6 mln. eurų.

L. Suarezas su „Barca“ laimėjo 13 trofėjų ir yra trečias rezultatyviausias klubo visų laikų žaidėjas. Daugiau įvarčių už jį pelnė tik Cezaras ir Lionelis Messi.

L. Suarezas į „Barceloną“ persikėlė 2014 metais iš „Liverpool“ komandos. Puolėjo sąskaitoje 198 įvarčiai per 283 rungtynes. 2015-2016 metų sezoną jis laimėjo Europos „Auksinį batelį“, kai pelnė 59 įvarčius.

Su katalonų klubu Urugvajaus futbolo žvaigždė laimėjo 4 „La Liga“ titulus ir Čempionų lygą.

L. Suarezas prisidės prie Diego Simeone treniruojamos komandos ir pakeis išvykusį Alvaro Moratą, kuris neseniai prisidėjo prie Turino „Juventus“ nuomos pagrindais.

Paskutinį sezoną puolėjas per 36 rungtynes pelnė 21 įvartį ir turėjo bėdų dėl traumos.

Rugpjūtį prie „Barcelona“ vairo stojęs Ronaldas Koemanas pasakė L. Suarezui, kad urugvajiečio nemato savo žaidimo plane ateinantį sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)