Nuo antro pralaimėjimo per 4 dienas Ispanijos pirmenybėse „Barceloną“ išgelbėjo po keitimo pasirodęs Minuras El Haddadi.

Vos 240 sekundžių aikštėje praleidęs puolėjas išgelbėjo aikštės šeimininkų kailį išplėšdamas lygiąsias.

Bilbao komanda savo pirmąjį įvartį pelnė prieš pertrauką – 41 min. svečiams pranašumą suteikė Oscaro de Marcoso įvartis.

„Barcos“ strategas Ernesto Valverde nepaisydamas nepalankaus rezultato nusprendė patausoti savo žvaigždės Lionelio Messi sveikatą ir pasodino jį ant atsarginių suolo prabėgus vos 10 minučių antrajame kėlinyje.

„Barcelona“ spalio 3 dieną išvykoje žais UEFA Čempionų lygos rungtynes su „Tottenham Hotspur“ futbolininkais, o Ispanijos pirmenybių turnyro lyderės poziciją jai pavyko išsaugoti.

Vėlyvose rungtynėse šeštadienį triskart iš eilės Čempionų lygos nugalėtoja „Real“ ekipa Madrido derbyje sužaidė be įvarčiu 0:0 su „Atletico“ ir nesugebėjo aplenkti savo principinės varžovės.


„Barcelona“ 1 – 1 „Athletic“

41' [0 – 1] Oscaras De Marcosas
84' [1 – 1] Muniras El Haddadi

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)