Šeimininkaujantys „Granada“ vos prasidėjus rungtynėms kibo favoritams į atlapus ir stulbinančiai išsiveržė į priekį jau pirmąją minutę. Tiksliu smūgiu, po šiurkščios besiginančių čempionų klaidos, pasižymėjo saugas Zaragoza Martinezas.

Ankstyvą šaltą dušą patyrę katalonai visiškai perėmė rungtynių iniciatyvą ir stengėsi rezultatą išlyginti, tačiau bandydami atsigriebti dar labiau nusvilo. Gynyboje užspausta „Granada“ 29-ąją minutę išpuolė į greitą kontrataką, kurią nuostabiu reidu ir smūgiu užbaigė tas pats Z. Martinezas.

„Barcelona“ prieš pat pirmo kėlinio pabaigą rezultatą sušvelnino, kai po didžiulės vartų užgulties, šiaip ne taip kamuolį į vartus įrideno Lamine Yamalas. Antrame kėlinyje „Barca“ toliau dominavo, kontroliavo kamuolį, bet išlyginamojo įvarčio teko ilgai laukti.

85-ąją minutę galiausiai rezultatą išlygino po keitimo aikštėje pasirodęs komandos kapitonas Sergi Roberto. Arbitras prie rungtynių laiko pridėjo papildomas 7 minutes, tačiau katalonai nepajėgė rasti pergalingo įvarčio ir turėjo pasitenkinti vienu tašku.

Trečioje vietoje žengianti „Barcelona“ šiuo metu labai kenčia nuo traumų. Sekmadienį komandai padėti negalėjo Robertas Lewandowski, Raphinha, Pedri ir Frenkie de Jongas.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją