Po sunkios sezono pradžios atsigaunanti „Barcelona“ svečiuose 2:0 įveikė „Elche“ vienuolikę bei šalies čempionate pasiekė ketvirtąją pergalę paeiliui.

39-ąją minutę pasižymėjo Frenkie de Jongas, o 89-ąją minutę po olando perdavimo pirmąjį savo karjeros įvartį pelnė Ricardas Puig.

„Barcelona“ šiuo metu su 37 taškais „La Liga“ pirmenybėse yra trečia ir 3 taškais atsilieka nuo Madrido „Real“, tačiau atstumas iki lyderių Madrido „Atletico“ išlieka 10 taškų.

Diego Simeone kariauna sekmadienį Ispanijos čempionate šventė jau septintą pergalę iš eilės namuose 3:1 nugalėdama „Valencia“ ekipą.

Svečiai iš Valensijos pirmieji veržėsi į priekį 11-ąją minutę, bet 23-ąją minutę rezultatą lygino Joao Felixas, o antrajame kėlinyje mačo baigtį lėmė tikslūs Luiso Suarezo ir Angelio Correa smūgiai.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Osasuna“ 3:1 nukovė „Granada“, o „Celta“ ir „Eibar“ išsiskyrė taikiai 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)