Barcelona“ dar nepasiruošusi pasiduoti kovoje dėl Ispanijos čempionų titulo. Xavi vadovaujami katalonai dramatiškai įsirašė 3 taškus „La Ligoje“, kai 2:1 nugalėjo „Celta Vigo“ futbolininkus. Pergalingą įvartį paskutinėmis minutėmis iš 11-os metrų žymos pelnė Robertas Lewandowski.

Lenkijos rinktinės puolėjas pelnė ir pirmąjį svečių įvartį – 45-ąją minutę galingu žemu smūgiu nepaliko šansų varžovų vartininkui. 47-ą minutę, vos komandoms grįžus į aikštę po pertraukos, rezultatą lygino vienas „Celta Vigo“ lyderių Iago Aspasas. Ketvirti nuo dugno besirikiuojantys aikštės šeimininkai spaudimo neatlaikė ir iš mačo nepasiėmė nė taško.

Katalonai dar nepralaimėjo nė kartą po to, kai Xavi paskelbė, jog ateinantį sezoną nebetreniruos „Barca“ ekipos – 4 mačai paeiliui. Dabar jie trečioje turnyrinės lentelės vietoje, o nuo lyderių Madrido „Real“ atsilieka 7 taškais. Antroje vietoje – „Girona“.



Standings provided by Sofascore

Kylianas Mbappe jau pranešė Paryžiaus „Saint-Germain“ vadovybei, kad praėjus sezonui paliks klubą ir dėl to nebuvo įtrauktas į startinę sudėtį prieš „Nantes“. Tiesa, Prancūzijos žvaigždė galiausiai žengė į aikštę ir 11 m baudiniu prisidėjo prie PSG pergalės rezultatu 2:0.

Kylianas Mbappe

Pirmasis rungtynių įvartis krito tik antro kėlinio viduryje. Prieš tai daug progų sukūrę, bet niekaip galutinai gynybos nepralaužę čempionai įvartį pelnė tik po rikošeto. Smūgį atliko ir įvartį įsirašė gynėjas Lucasas Hernandezas. Po keitimo pasirodęs K. Mbappe uždirbo pražangą baudos aikštelėje ir 78-ą minutę šaltakraujiškai realizavo baudinį.

Praėjusių metų Prancūzijos čempionai ir šiame sezone sau lygių neturi – žengia pirmi turnyrinėje lentelėje. Nuo „Nice“, kurie rikiuojasi antri, yra atsiplėšę per 14 taškų.



Standings provided by Sofascore

Vokietijoje ir toliau dominuoja Lėverkuzeno „Bayer“ komanda. Xabi Alonso kariauna 2:1 nukovė „Heidenheim“ klubą ir toliau lieka „Bundesliga“ turnyrinės lentelės viršūnėje.

Lukasas Hradecky

Nugalėtojams įvarčius pelnė Jeremie Frimpongas (45+2 min.) ir Amine Adli (81 min.). Aikštės šeimininkai rezultatą sušvelnino 86-ąją minutę, kai kamuolį į vartus pasiuntė Timas Kleindienstas.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją