Antradienio vakarą pergalingai jį pabaigė „Barcelona“, kuri namuose 3:1 (2:1) nugalėjo Italijos čempionę „Napoli“ ekipą ir žengė tolyn.

Pirmajame komandų susitikime buvo užfiksuotos lygiosios 1:1.


Xavi auklėtinių gretose tiksliais smūgiais pasižymėjo Ferminas Lopezas (15 min.), Joao Cancelo (17 min.) ir Robertas Lewandowski (83 min.), sulaukęs Sergi Roberto perdavimo ant lėkštutės.

Neapoliečiams 30 min. įvartį parūpino Amiras Rrahmani.


Kitoje poroje tarp Londono „Arsenal“ ir „Porto“ prireikė ne tik pratęsimo, bet ir baudinių serijos. Ten po dviejų mačų pagrindinio laiko buvo lygu 1:1.

41 min. kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Leandro Trossardas, o likusį laiką komandos pralakstė be įvarčių – 1:0 (1:0).

11 metrų baudinių serijoje užtikrinčiau pasirodė „Arsenal“ vyrai, kurie triumfavo 4:2. Realizuoti savo bandymų nepavyko „Porto“ duetui Wendelliui ir Galeno. Pirmasis pataikė į vipstą, o antrojo šūvį šuolyje atrėmė vartininkas Davidas Raya.

Katalonai ir Kanonieriai prisijungė prie jau anksčiau į ketvirtfinalį prasibrovusių Madrido „Real“, „Manchester City“, Miuncheno „Bayern“ ir PSG klubų.

Šio sezono turnyras finalas numatytas birželio 1 dieną Londono Vemblio stadione.

Nugalėtojo titulą gina „Man City“, kuris pernai finale Stambule 1:0 palaužė Milano „Inter“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją