„Barcelona“ futbolininkai antrą kartą šį sezoną minimaliu rezultatu 0:1 nusileido „Rayo Vallecano“ komandai, kuriai pergalę padovanojo ankstyvas Alvaro Garcia įvartis 7-ąją minutę.

„Rayo Vallecano“ nuo 86-osios minutės žaidė be savo trenerio – raudona kortelė buvo parodyta svečių klubo strategui Andoni Iraola.

Katalonai pirmą kartą istorijoje pralaimėjo trečias namų rungtynes iš eilės – prieš tai „Barca“ nusileido „Cadiz“ ir Frankfurto „Eintracht“ klubams. Šį sezoną „Camp Nou“ stadione šeimininkai suklupo jau ketvirtą kartą – daugiausiai nuo 2002-2003 metų sezono.

Italijos „Serie A“ čempionato lydere vėl tapo „AC Milan“ ekipa, kuri svečiuose 2:1 dramatiškai patiesė Romos „Lazio“ vienuolikę.

Sostinės klubą jau 4-ąją minutę į priekį išvedė Ciro Immobile, o 50-ąją minutę rezultatą išlygino Olivier Giroud. Pergalingą įvartį jau per pridėtą rungtynių laiką pelnė Sandro Tonali.

„AC Milan“ su 74 taškais aplenkė 72 taškus turintį Milano „Inter“ klubą, kuris yra sužaidęs vienu maču mažiau. Nuo lyderių atsiliko 67 taškus turinti „Napoli“ ekipa, kuri sekmadienį 2:3 netikėtai suklupo prieš „Empoli“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją