Jaunieji lietuviai pirmose rungtynėse be įvarčių 0:0 sužaidė su bendraamžiais iš Suomijos, o antrose – lygiosiomis 1:1 (1:1) su Latvijos futbolininkais.

Dvikvoje su latviais įvarčiai krito pirmajame kėlinyje. 12 minutę Faustas Steponavičius atliko perdavimą iš dešinio aikštės krašto ir Nojus Lukšys nukreipė kamuolį į vartus. 20 minutę teisėjas skyrė baudinį į lietuvių vartus ir jį realizavo Armanas Muradjanas

Antrajame kėlinyje abi rinktinės sukūrė porą progų pasižymėti, bet rezultatas nepakito.

Be Lietuvos, Latvijos ir Suomijos rinktinių turnyre dalyvauja ir Estijos U19 komanda. Per pirmas dvi dienas estai patyrė dvi nesėkmes – 1:7 nusileido latviams ir 1:3 – suomiams.

Šiuo metu Latvijos ir Suomijos rinktinės yra surinkusios po 4 taškus, lietuviai pelnė 2 taškus, o estai jų nėra dar pelnę.

Paskutinėse turnyro rungtynėse Jūrmaloje lietuviai sieks pergalės prieš Estijos futbolininkus. Rungtynės „Sloka“ stadione vyks birželio 13 dieną nuo 12 valandos.

Šis Baltijos taurės turnyras yra pasiruošimo Europos čempionato atrankai dalis. Lietuvos vaikinų U-19 rinktinė rugpjūčio 21–27 dienomis rungsis atrankos 6-oje grupėje su Austrijos, Rumunijos ir Latvijos rinktinėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją