Šiandien DELFI naujienų portale prasidėjusiame viešame balsavime aistruoliai gali balsuoti už vieną iš dviejų variantų – Vilniaus „Sportimos“ arba Marijampolės „Arvi“ futbolo maniežą. Balsavimas vyks iki sausio 4 d. (penktadienio) 13 val.

„Sezono premjeros renginys yra ypatinga proga ir intriguojančios rungtynės tarp stipriausių Lietuvos futbolo klubų. Šiais metais LFF Supertaurės rungtynės yra unikalios tuo, kad pirmą kartą istorijoje dvikovos vietą išrinks patys Lietuvos futbolo gerbėjai. Todėl raginame abiejų klubų aistruolius ir neutralius gerbėjus balsuoti ir aukšto lygio šventę išvysti norimame mieste.

Nekantraujame sirgaliams suteikti nepamirštamą ir turiningą renginio patirtį“, – sakė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

LFF Supertaurės rungtynės Marijampolėje vyko tris kartus (1996, 2006, 2018 m.), o Vilniuje šis turnyras buvo organizuojamas du kartus (2016, 2017 m.).

Praėjusiais metais Suvalkijos sostinėje vykusioje dvikovoje „Sūduva“ pasiekė didžiausią pergalę (5:0) turnyro istorijoje nugalėdami Kauno „Stumbrą“.

LFF Supertaurės rungtynės organizuojamos nuo 1996 metų. Daugiausiai pergalių (6) savo sąskaitoje turi „Žalgirio“ klubas, keturis kartus trofėjus atiteko jau neegzistuojančioms Panevėžio „Ekrano“ ir FBK Kauno komandoms. „Sūduva“ turnyre iškovojo dvi pergales.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)