Falmuto (Masačusetso valstija) miesto policija teigė, kad antradienį įvykusioje avarijoje jokia kita transporto priemonė nedalyvavo.

70-metis J. Berylsonas buvo vienintelis „Range Rover“ automobilyje, į įvykio vietą atvykę medikai konstatavo vyro mirtį.

Preliminarus avarijos tyrimas atskleidė, jog posūkyje prarasta automobilio kontrolė ir šis nuvažiavo nuo kelio bei rėžėsi į medį.

Vyras buvo prispaustas automobilio nuolaužų, jis ištrauktas tik pasitelkus specialius, tokiose avarijose naudojamus mechaninius įrankius.

Amerikietis verslininkas J. Berylsonas „Millwall“ akcininku tapo 2007 metais, kai vadovavo kompanijai, investavusiai į dar 1885 metais įkurtą Pietų Londono klubą, tuomet žaidusį „League One“ pirmenybėse.

Tų pačių metų spalį amerikietis tapo klubo pirmininku.

Kitame sezone „Championship“ (antrose pagal pajėgumą) pirmenybėse žaisiantis klubas J. Berylsoną įvardino kaip „nepaprasto dosnumo, šiltą ir malonų žmogų“, jam pagarbą atidavė buvę žaidėjai ir kiti Anglijos klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją