„Raudonieji velniai“ trečiadienį vakare pasiekė svarbią pergalę 2:0 (0:0), kurią lėmė antrame kėlinyje pelnyti Fredo (46') ir Bruno Fernandeso įvarčiai (69').

Tačiau ne įvarčių autoriai okupavo straipsnių antraštes, o aikštėje nepasirodęs C. Ronaldo, kurio elgesį kritikavo ekspertai, bet palaikė eiliniai futbolo gerbėjai.

Likus kelioms minutėms C. Ronaldo paliko atsarginių suolą ir patraukė į stadiono tunelį rūbinių link. Buvę futbolininkai, ekspertai tokį jo elgesį pavadino neprofesionaliu ir nepriimtinu.

Anot „The Atletic“ autorės Laurie Whitwell, CR7 stadioną paliko dar prieš nuaidint finaliniam arbitro švilpukui.

C. Ronaldo gerbėjai puolė ginti savo dievuką tvirtindami, jog tai „Man United“ strategas jo negerbė ir futbolininkas buvo teisus, palikdamas atsarginių gretas.

Vienas CR sirgalių tvirtino, jog veikiausiai Ten Hagas tikrai liepė daryti Ronaldo apšilimą, bet galiausiai į aikštę 87 min. metė Anthony Elangą, o CR paliko atsarginių gretose.

„Jei tai nėra nepagarba, vadinasi, aš tikrai nežinau, kas tai yra“, – „Twitter“ rašė vienas „Man United“ sirgalių.

Klausimų apie C. Ronaldo sulaukė Erikas ten Hagas, tačiau „Man United“ strategas nebuvo linkęs išsiplėsti kalbėdamas apie savo auklėtinį.

„Nekreipiu į tai dėmesio, su tuo susitvarkysiu rytoj. Noriu sutelkti dėmesį į komandą“, – teigė „Man United“ strategas, paklaustas, kaip vertina C. Ronaldo elgesį.

Buvęs Anglijos rinktinės gynėjas Danny Millsas „Sky Sports“ teigė, jog toks portugalo elgesys nepateisinamas.

„Tai nepagarba komandai, strategui ir sirgaliams. Jie („Man United“) laimi 2:0, ir kuo jis galėtų skųstis?

Jei jie pralaimėtų 0:2, tai nebūtų teisinga (palikti jį ant suolo) ir tą aš suprasčiau“, – tvirtino futbolo ekspertas. „Jis aiškiai mano, kad yra didesnis už futbolo klubą. Tai savanaudiškas poelgis“, – pridūrė D. Millsas.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją