Prancūzijos futbolo supertalentas Kylianas Mbappe ir brangiausias pasaulio futbolininkas brazilas Neymaras praėjusią savaitę žaisdami savo šalių rinktinėse patyrė traumas ir negalėjo padėti PSG šeštadienio „Ligue 1” rungtynėse.

Buvo baiminamasi, jog Prancūzijos ekipos duetas bus priverstas praleisti ir Čempionų lygos akistatą su „Liverpool“, tačiau PSG treneris Thomasas Tuchelis atskleidė, kad futbolininkai grįžta į treniruotes.

Pranešama, kad tiek Neymaras, tiek K. Mbappe trečiadienį Paryžiuje vyksiančiose rungtynėse ko gero jau bus pasiruošę žaisti nuo pirmųjų minučių.

Akistata su „Liverpool“ prancūzams yra itin svarbi. Per penkis turus PSG surinko 5 taškus ir C grupėje užima trečiąją vietą.

Pergalė prieš antroje vietoje su 6 taškais žengiančius Jurgeno Kloppo auklėtinius leistų PSG priartėti prie aštuntfinalio, o pralaimėjimas netgi gali šansus žaisti aštuntfinalyje atimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją