Xavi rungtynes pradėjo su sudėtimi, kuri iš esmės buvo sudaryta iš atsarginių žaidėjų, tačiau auklėtiniai pirmoje rungtynių pusėje netikėtai įvartį praleido pirmi, kai 31-ąją minutę tiksliu smūgiu pasižymėjo saugas Alvaro Gomezas – 0:1. Rungtynes į pusiausvyrą dar pirmo kėlinio pabaigoje sugrąžino Ferranas Torresas.

Antrame kėlinyje aikštėje pasirodė daugiau pagrindinių „Barcos“ veidų, tad katalonai pajėgė įrodyti kokybę ir užsitvirtinti vietą kitame Karaliaus taurės etape. 69-ąją minutę juos į priekį išvedė gynėjas Julesas Kounde, o vos po keturių minučių skirtumą padvigubino krašto gynėjas Alejandro Balde – 3:1.

„Unionistas“ šešioliktfinalyje jau buvo pateikę vieną sensaciją, kai iš turnyro išmetė akivaizdžiai stipresnę „Villareal“ komandą, kuri rungtyniauja „La Liga“ pirmenybėse. Salamankos miesto komanda laimėjo po baudinių serijos (7:6).

„Barcelona“ savo kitą oponentą sužinos pasibaigus aštuntfinalio etapui.

Ketvirtadienį vyko ir kita Karaliaus taurės aštuntfinalio akistata – Madrido derbis tarp „Atletico“ ir „Real“ klubų. Čia prireikė ir papildomo laiko.

Diego Simeone auklėtiniai triumfavo 4:2 (2:2; 1:1).

Per pratęsimą tikslūs buvo Antoine'as Griezmannas (100 min.) ir Rodrigo Riquelme (119 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją