„Nepavyko kamuolio valdyti, sėkmingai sužaisti. Taip kartais atsitinka, jog patogiu rezultatu pirmaujanti komanda kitą kėlinį atsipalaiduoja.

„Atlantui“ nebuvo ko prarasti. Varžovams reikėjo mušti įvarčius, jei norėjo pateikt į kitą etapą“, - sakė žaidžiantysis „Žalgirio“ treneris Andrius Skerla.

Gynėjas taip pat įvertino situaciją, kas nutiko prie žaliai baltų vartų, kuomet „Atlantas“ įmušė savo įvartį.

„Įdomus momentas – vartininkas Armantas Vitkauskas išėjo pasiimti kamuolio, tačiau jį išmušė. Paskui dar kartą bandė sugauti, nepavyko. Atrodė, kad pagaus. Tuo labiau, kad mes vartuose stovėjome, gal būtume išmušę. Tikriausiai pritrūko susikalbėjimo“, - pasakojo gynėjas.

Patyręs „Žalgirio“ puolėjas Andrius Velička taip pat pelnė vieną keisčiausių įvarčių savo karjeroje.

„Antrame kėlinyje tik pasidarėme sau problemų. Tačiau, kaip sakoma, žaidimas pasimiršta, o rezultatas lieka. Kiekviena pergalė yra svarbi. Matėte, kad vyko bekompromisė kova“, - sako A. Velička ir prisimena situacija, kai pats pelnė įvartį: „Mačiau, kad vartininkas nepagavo kamuolio. Iš pradžių net pasimečiau – žiūriu gynėjai sustojo, nusisuko. Maniau, kad nuošalė. Tačiau įmušęs supratau – jokių taisyklių nepažeidžiau“.

Šie epizodai - vaizdo įraše nuo 1:53 min ir 3:08 min.:

Tuo metu „Atlanto“ gynėjas Kazimieras Gnedojus pripažino, kad jo komandai trūko kovingumo, koją pakišo ir per didelis pasitikėjimas savo jėgomis.

„Antrą kėlinį sužaidėme geriau, tačiau klaidos, klaidos ir įvarčiai“, - pralaimėjimo priežastis vardijo uostamiesčio ekipos futbolininkas. Jo teigimu, jaunieji „Atlanto“ žaidėjai dar nesibaigus pirmajam kėliniui buvo pakeisti, nes šiek tiek „perdegė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)