Ligos simptomai pradžioje ėmė kamuoti Victorą Alvaresą, vėliau skrandžio skausmais ėmė skųstis Alvaro Gonzalesas Soberonas, Victoras Sanchezas, Jorge Burgui, Marco Asensio, Hernanas Perezas, Gerardas Moreno ir Abrahamas Gonzalesas Casanovas.

Gastroenteritas – tai virškinamojo trakto uždegimas, pasireiškiantis viduriavimu ir vėmimu, bet gali pasitaikyti ir kitų simptomų, tokių kaip pilvo skausmas ar karščiavimas.

Dažniausia gastroenterito priežastis – virusinė ar bakterinė infekcija. Ja gali būti apsikrečiama nuo sergančio ar sukelėją nešiojančio žmogaus, per užterštą vandenį ar maistą, per neplautas rankas.

Klubo medikai rekomendavo žaidėjams grįžti namo ir gydytis.

Tarp susirgusiųjų G. Arlauskis neminimas.

„Espanyol“ komanda artimiausias Ispanijos „Primera“ lygos čempionato rungtynes žais ketvirtadienio vakarą su San SebastianoReal Betis“ ekipa. Tai bus 27-o turo dvikova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)