Slovakijos rinktinė po šešerių rungtynių surinko 9 taškus, o lietuvių sąskaitoje – tie patys 3 taškai.

Lietuviai patyrė trečią nesėkmę paeiliui bei penktą šiame atrankos cikle.

Artimiausias rungtynes Mariaus Stankevičiaus auklėtiniai žais kitų metų kovo 25 d. Ispanijoje prieš šios šalies jaunimo rinktinę.

Rezultatas

Lietuva 0 – 2 Slovakija

12' [0:1] Matej Trusa

55' [0:2] Adrian Kapralik

Rungtynių vaizdo įrašas:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Prieš rungtynes Lietuvos vaikinų rinktinės treneris Marius Stankevičius teigė, jog komandai pavyko atsistatyti po skaudaus mačo Šiaurės Airijoje, o antradienį ekipa bandys išlaikyti panašią liniją, kaip ir buvo bandoma iki šiol.

„Turime tęsti tai, ką darėme anksčiau. Šiaurės Airijoje žaidėme kitokį futbolą, ne tokį, kokį planavome, buvo ilgi kamuoliai, kurie neatnešė jokios naudos. Reiškia, reikia bandyti tęsti tą pačią liniją, aišku, bandant prisiderinti, laikytis savo taktikos ir disciplinos, bet toliau žaisti futbolą“, – mintimis dalinosi treneris.

Prieš šį mačą jaunimo rinktinėje buvo ir permainų – prie rinktinės prisijungė Matas Dedura, kuris pakeitė į vyrų rinktinę išvykusį Artemijų Tutyškiną. Šis pirmadienio vakarą jau žaidė kontrolinėse rungtynėse su Kuveitu.

„Mūsų stovykloje niekas nesikeičia, yra šiuo metu geriausi ir norime, kad jie būtų geriausiai pasiruošę. Džiaugiamės, kad žaidėjai yra kviečiami į nacionalinę rinktinę, tai yra mūsų futbolo seka ir kiekvieno žaidėjo tikslas turi būti nacionalinė rinktinė.

Tai yra visų trenerių darbas, mes tuo džiaugiamės ir norime, kad jų būtų kuo daugiau ir kad nacionalinė rinktinė turėtų kuo daugiau pasirinkimo. O jei vieno žaidėjo pas mus nėra, vadinasi atsiras vieta naujam žaidėjui“, – apie pokyčius kalbėjo treneris.

Šį vakarą rinktinės laukė jau pažįstamas varžovas – Slovakijos rinktinė, su kuria lietuviai pradėjo atranką ir pirmame mače išvykoje pralaimėjo 1:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)