UEFA Čempionų lygos turnyro aštuntfinalio kovų laukiantys prisiekę futbolo gerbėjai savo kalendoriuose raudonai pasižymėti turėtų ne tik vasario 12-ą. Vasario 13-os vakarą tuo pačiu laiku, 21.30 val., tiesioginiame TV6 eteryje – pasaulyje ko gero laukiamiausia kova: susitinka UEFA gigantai – ispanų Madrido „Real“ ir anglų „Manchester United“ klubai!

Futbolo mačai tęsis ir po savaitės: vasario 19-ą 21.30 val. laukia Londono „Arsenal“ ir Miuncheno „Bayern“ komandų susitikimo tiesioginė transliacija, o vasario 20-ą tuo pačiu laiku tiesioginiame eteryje – italų „AC Milan“ ir ispanų „Barcelona“ ekipų dvikova.

UEFA Čempionų lygos turnyro susitikimai tiesioginiame TV6 eteryje tęsis ir kovo mėnesį: prisiekusių futbolo aistruolių lauks Vokietijos Dortmundo „Borussia“ – Ukrainos Donecko „FC Šachtar“ ekipų mūšis, italų TUrino „Juventus“ ir škotų Glazgo „Celtic FC“ ekipų kova, vokiečių Gelzenkircheno „FC Schalke 04“ ir turkų Stambulo „Galatasaray“ klubų susirėmimas bei Ispanijos „Malaga“ ekipos akistata su Portugalijos „FC Porto“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)