Sostinės klubas nacionaliniame čempionate šiuo metu užima tik penktą vietą. Be to, jau pasitraukė iš FA ir Anglijos lygos taurių turnyrų, o pirmąjį UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mačą namie Miuncheno „Bayern“ komandai pralaimėjo 1:3. Tokie rezultatai reiškia aštuntus metus be iškovoto trofėjaus, todėl sirgaliai nebeslepia nepasitenkinimo.

Nepaisant to, prancūzui, kurio kontraktas baigs galioti kitais metais, negresia atleidimas iš pareigų, skelbia BBC. Jis pats turės pasirinkti, ar nori likti komandoje, ar ieškos naujo iššūkio.

„Arsenal“ vadovai yra įsitikinę, kad klubas juda teisinga linkme, o rezultatų gerėjimo galima tikėtis tuomet, kai visa apimtimi įsigalios UEFA finansiniai reikalavimai, ribosiantys didžiųjų klubų išlaidavimą.

Planuojama, kad jau šią vasarą komandos sudėties stiprinimui bus skirta per 80 milijonų eurų. Be to, klubą paliks mažai rungtyniaujantys, tačiau pelningus kontraktus turintys Andrejus Aršavinas, Sebastienas Squillaci, Marouane'as Chamakhas ir Nicklasas Bendtneris.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)