Šis kanalas šeštadienį ir sekmadienį transliuos dar keturis Anglijos čempionato mačus.

Ir „Spurs“, ir „Arsenal“ futbolininkai gali tapti čempionas, bet kartu jiems išlieka ir grėsmė nepatekti į pirmą ketvertą, kuris garantuoja kelialapį į UEFA Čempionų lygą. „Tottenham Hotspur“ užima antrą vietą (54 taškai), o „kanonieriai“ žengia treti (51 tšk.). Pirmaujantis „Leicester City“ sukaupė 57 taškus.

„Arsenal“ pastaruoju metu įstrigo – patyrė dvi nesėkmes iš eilės. Praėjusiame ture Arsene'o Wengero auklėtiniai namie sensacingai 1:2 nusileido „Swansea City“ klubui. Pralaimėjo ir „Spurs“, kurie 0:1 svečiuose turėjo pripažinti Londono „West Ham United“ pranašumą.

Pirmas šio „Premier“ lygos sezono Šiaurės Londono derbis „Arsenal“ aikštėje baigėsi 1:1. Komandos praėjusių metų rugsėjį tarpusavyje kovojo Lygos taurės (League Cup) mače. Tada „White Hart Lane“ stadione triumfavo „Arsenal“ 2:1.

Šiame stadione iš paskutinių penkių tarpusavio akistatų „Tottenham Hotspur“ laimėjo tris. Viena dvikova baigėsi taikiai, o vienoje nugalėjo „kanonieriai“. Praėjusiame čempionate „White Hart Lane“ arenoje 2:1 stipresni buvo „Spurs“ futbolininkai.

Šeštadienį „Arsenal“ turės rimtų nuostolių. Dėl traumų nerungtyniaus pagrindinis vartininkas Petras Čechas ir gynėjas Laurent'as Koscielny. P. Čechas praleis pirmas rungtynes šį sezoną.

Pirmenybių lyderis „Leicester City“ šeštadienį svečiuose išbandys jėgas su „Watford“ komanda, kur per paskutinius penkis mačus šventė tik vieną pergalę ir užima 12-ą vietą (37 tšk.). Praėjusiose rungtynėse kluptelėjo ir Lesterio komanda, kuri namie nepajėgė palaužti „West Bromwich Albion“ žaidėjų pasipriešinimo.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, kovo 5 d.

14.40 val. „Tottenham Hotspur“ – „Arsenal“;
16.55 val. „Manchester City“ – Birmingemo „Aston Villa“;
19.25 val. „Watford“ – Leicester City“.

Sekmadienis, 6 d.

15.25 val. Londono „Crystal Palace“ – „Liverpool“;
17.55 val. „West Bromwich“ – „Manchester United“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)