„Kiek žinau, „Hearts“ treneris liko patenkintas manimi, – teigė A. Rimkevičius. – Problemų kyla tarp klubo ir federacijos. Klubas man nepasakė, ar galėsiu žaisti, ar ne. Iš pradžių teigė, kad viskas gerai, žadėjo gruodžio 23 dieną pasirašyti su manimi sutartį, tačiau taip neįvyko.

Dabar sėdžiu be kontrakto, gyvenu laukimo nuotaikomis. Manau, kad į „Hearts“ nebegrįšiu. Šiuo metu esu laisvas ir laukiu pasiūlymų. Turiu keletą variantų, juos svarstau, bet dar neskubu priimti sprendimo, galbūt sulauksiu geresnio pasiūlymo. Nuo sausio Europoje prasideda perėjimo laikotarpis, tad klubai ieškos naujų žaidėjų. Galvoju tik apie užsienį, likti Lietuvoje neketinu“.

Iš viso „Hearts“ skolos gali siekti beveik 22 mln. svarų sterlingų.

Primename, kad „Hearts“ klubui atstovauja dar du lietuviai – gynėjas Marius Žaliūkas ir saugas Arvydas Novikovas.

Šiuo metu „Hearts“ futbolininkai su 25 taškais po 20 rungtynių Škotijos „Premier“ lygoje žengia devinti tarp 12 komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)