Atsakymai į šiuos klausimus paaiškės antradienį ir trečiadienį, kai vyks grupių varžybų paskutinio turo mačai. „Viasat Sport Baltic“ (VSB) ir TV6 kanalai parodys ketverias UEFA Čempionų lygos rungtynes.

Jei „Chelsea“ futbolininkai, kuriuos rimta krizė ištiko ir Anglijos pirmenybėse, E grupės dvikovą prieš „Nordsjaelland“ laimėtų nors ir 10:0, tai gali neišgelbėti Rafaelio Benitezo auklėtinių. „Chelsea“ iškris iš Čempionų lygos, jeigu Donecko „Šachtar“ namie pralaimės Turino „Juventus“ ekipai arba šios rungtynės baigsis lygiosiomis.

„Manchester City“ D grupėje per 5 turus neiškovojo nė vienos pergalės, turi vos 3 taškus ir užima paskutinę, ketvirtąją, vietą. Anglijos komanda dar gali aplenkti tašku daugiau turintį Amsterdamo „Ajax“ klubą ir patekti į Europos lygą. Kad taip nutiktų, „Manchester City“ futbolininkai svečiuose privalo nugalėti Dortmundo „Borussia“ ekipą ir tikėtis, jog „Ajax“ klubas svečiuose nenugalės Madrido „Real“.

Vokietijos ir Ispanijos čempionams paskutinės grupės rungtynės nebeturės jokios įtakos jų turnyro padėčiai. „Borussia“ užsitikrino pirmąją vietą, o „Real“ – antrąją.

G grupėje dėl antrosios vietos grumiasi po 7 taškus surinkusios „Benfica“ ir „Celtic“ komandos. Portugalijos klubas išvykoje galynėsis su „Barcelona“, o „Celtic“ savo žiūrovų akivaizdoje priims „Spartak“.

„Barcelona“ nebenukris iš pirmosios pozicijos, o „Spartak“ nebepakils iš ketvirtosios. Jei „Benfica“ ir „Celtic“ surinks vienodai taškų, Čempionų lygoje liks Portugalijos ekipa, kuri pasirodė geriau tarpusavio akistatose su „Celtic“.

12 taškų surinkęs Zlatano Ibrahimovičiaus vedamas Paryžiaus „Saint-Germain“ savo stadione dėl pirmosios vietos A grupėje kausis su „Porto“, kurio kraityje – vienu tašku daugiau.

Transliacijų tvarkaraštis: gruodžio 4 d. 21.35 val. „Real – „Ajax“ (TV6), 21.40 val. „Saint-Germain“ – „Porto“ (VSB), 23.40 val. „Real“ – „Ajax“ (VSB, vaizdo įrašas), 5 d. 21.35 val. „Barcelona“ – „Benfica“ (TV6), 21.40 val. „Šachtar“ – „Juventus“ (VSB), 23.40 val. „Barcelona“ – „Benfica“ (VSB, vaizdo įrašas).