Skelbiama, jog užpuolimas įvyko Navigli mikrorajone, kuris garsėja dėl judraus naktinio gyvenimo. Pasak policijos, auka buvo su vienu draugu ir susidūrė su septynių ar aštuonių nepažįstamųjų grupele. Šiuo metu nežinoma, ar užpuolikai buvo italai, ar užsieniečiai.

Nukentėjęs „Newcastle“ sirgalius, Eddie McKay‘us, nukentėjo nuo dviejų dūrių į ranką ir vieno dūrio į nugarą.

Miesto policija pradės tyrimą ir sieks išsiaiškinti įvykio detales bei kaltuosius.

Anglijos klubas, reaguodamas į pranešimus apie nelaimę Milane, paskelbė žinutę, kurioje išreiškė susirūpinimą dėl fano sveikatos ir norą išsiaiškinti istorijos detales:

„Mus šokiravo pranešimai, kuriuose rašoma, kad mūsų bendruomenės narys, fanas buvo sunkiai sužeistas Milane, pirmadienio naktį. Mes bendradarbiaujame su vietinėmis institucijomis ir siekiame sužinoti visas įvykio aplinkybes.

Linkime stiprybės aistruoliui ir jo šeimai bei tikimės, kad jam pavyks greitai ir pilnai reabilituotis“, – užbaigė „Newcastle“ administracija.

Tikimasi, jog E. McKay'us iš ligoninės bus paleistas jau antradienį.

Į Milaną atvyko daugiau nei 4000 sirgalių iš Anglijos. Susitikimas tarp „AC Milan“ ir „Newcastle United“ komandų – 19:45 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją