Antrojoje laidoje Lietuvos futbolo aistruoliai turi galimybę pažinti Lietuvos nacionalinės rinktinės trenerį Valdą Urboną kitu kampu. Patyręs strategas papasakojo plačiau apie pristatymo konferencijoje paminėtą šalies futbolo „paveikslo“ metaforą, atskleidė pomėgius už aikštės ribų bei požiūrį į meną.

Artėjant UEFA Čempionų lygos ir Europos lygos atrankos kovoms, laidoje Lietuvos futbolo klubų atstovai pasakojo apie tai, ko tikisi iš šių metų varžybų, o žiūrovai taip pat sužinos, kokie potencialūs varžovai laukia šalies komandų.

Laidoje taip pat pasakojama apie praėjusią savaitę Lietuvoje vykusį FIFA turnyrų vadovų vizitą, kuriame jie susipažino su 2020 metų pasaulio futsal čempionatą pretenduojančiomis arenomis. Savo mintimis apie vizitą pasidalino LFF prezidentas Tomas Danilevičius, FIFA turnyrų vadovas Jaime Yarza ir FIFA futsal ir paplūdimio varžybų vadovas Kasra Haghigi.

Tradiciškai, į futbolo bendruomenei rūpimus klausimus laidos pabaigoje atsako LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)