21.40 val. prasidės tiesioginė transliacija iš Kijevo, kur ietis sukryžiuos Ukrainos ir Anglijos rinktinės. Tai bus itin svarbus mačas abiem ekipoms. H grupėje dėl bilieto į pasaulio pirmenybių finalo turnyrą įnirtingai kaunasi trys komandos – Anglija, Ukraina ir Juodkalnija.

Šios rinktinės žengia beveik koja kojon. Anglai po 7 dvikovų turi 15 taškų. Juodkalniečiai tiek pat surinko per 8 rungtynes. Ukrainiečių kraityje – 14 taškų po 7 mačų.

Pirmoji Anglijos ir Ukrainos komandų akistata Londone baigėsi taikiai,1:1. Ukrainiečiai pastaruoju metu – ant bangos. Jie laimėjo triskart iš eilės. Ypač svarbi ir įspūdinga buvo jų pergalė svečiuose – 4:0 – prieš Juodkalniją. Anglai žaidžia banguotai. Jie H grupėje jau tris sykius sužaidė lygiosiomis. Anglai nesugebėjo palaužti ne tik ukrainiečių, bet ir lenkų bei juodkalniečių.

23.40 val. per VSB – Austrijos ir Airijos rinktinių mūšio vaizdo įrašas iš Vienos. Šios abi ekipos C grupėje per 7 rungtynes surinko po 11 taškų. Pirmauja 19 taškų sukaupę vokiečiai. Jie jau beveik užsitikrino tiesioginį kelialapį į pasaulio čempionatą. Antri – švedai, pelnę 14 taškų.

Taigi austrai ir airiai dar neprarado vilties pasigrumti dėl antrosios vietos grupėje ir vis dėlto patekti į pasaulio pirmenybių finalinį etapą.

Austrijos ir Airijos rinktinės bandys reabilituotis po skausmingų nesėkmių praėjusiose rungtynėse: airiai namie 1:2 nusileido Švedijai, o austrai svečiuose 0:3 neatsilaikė prieš Vokietiją. Pirmosiose Airijos su Austrija rungtynėse užfiksuotos lygiosios – 2:2.