Rungtynių nugalėtojai pirmieji pasižymėjo (6'), kuomet vienuolikos metrų baudinį realizavo Alexanderis Isakas.

Tuomet rungtynės apsivertė svečių naudai ir šie atseikėjo „Šarkoms“ tris įvarčius. Pirmajame kėlinyje pasižymėjo Michailas Antonio ir Mohammedas Kudusas, o po pertraukos savo įvartį sužvejojo Jarrodas Bowenas.

Visgi beviltiškoje situacijoje atsidūrę šeimininkai nepalūžo. 77-ąją minutę antrąjį įvartį pelnė A. Isakas, o po šešių minučių rezultatą išlygino Harvey Barnesas.

Tas pats H. Barnesas 90-ąją minutę dar kartą nuginklavo varžovų vartininką ir pasiuntė stadioną į ekstazę.

Antrąją arbitro pridėtą laiko minutę „Newcastle United“ saugas Anthony Gordonas užsidirbo dar vieną geltoną kortelę ir privalėjo palikti aikštę, bet tai nesutrukdė šeimininkams pasiekti stebuklingą pergalę.

Kitose rungtynėse toliau savo žaidimo neatranda Londono „Chelsea“, kurie 2:2 sužaidė prieš „Burnley“.

Namuose rungtyniavę „Aristokratai“ nuo 40-osios rungtynių minutės žaidė daugumoje, kuomet antrąją geltoną kortelę užsidirbo Lorenzas Assignonas. Vos po trijų minučių iš rungtynių išvarytas buvo ir „Burnley“ ekipos vairininkas Vincentas Kompany.

44-ąją minutę Cole'as Palmeris realizavo baudinį ir išvedė Londono komandą į priekį.

Po pertraukos svečiai išlygino rezultatą du kartus. 47-ąją minutę Joshas Cullenas lygino rezultatą pirmą sykį, o į dar vieną C. Palmerio įvartį sugebėjo atsakyti Dara O'Shea.

Kiti rezultatai:

„Bournemouth“ 2:1 Liverpulio „Everton“;

Notingemo „Forest“ 1:1 Londono „Crystal Palace“;

„Sheffield United“ 3:3 Londono „Fulham“;

„Tottenham“ 2:1 „Luton“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją