Varžovų strategas Garethas Southgate'as į rungtynės prieš Lietuvos ir Moldavijos U-21 rinktines pakvietė 22 futbolininkus. Angliją reprezentuos jaunieji „Premier“ lygos ir „Championship“ pirmenybių talentai, kurių progresu į nacionalinę Anglijos vyrų rinktine neabejoja futbolo apžvalgininkai.

Šiuo metu anglai treniruojasi Stafordšyre esančiame nacionaliniame futbolo centre „St. George's Park“ ir į Kauno oro uostą užsakomuoju reisu atskris ketvirtadienį, 16 valandą.

Kartu su žaidėjais, į S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadioną penktadienį atvyks Anglijos futbolo federacijos delegacija. LFF stebėti rungtynių Kaune ir rugsėjo 9 d. Alytuje pakvietė Jungtinės Karalystės ambasadorių Lietuvoje Davidą Huntą.

Anglų rinktinė apsistos Kaune ir treniruosis Aleksandro Stulginsko universiteto, o rungtynių dieną - S. Dariaus ir S. Girėno stadione. Svečiai iškėlė kelis reikalavimus - gauti 100 kg ledo, 255 butelių vandens 1,5 l talpos buteliuose, vaisių. Viešbutyje apsistojo ir Anglijos rinktinės virėjas.

Po penktadienio rungtynių anglai pasiliks Lietuvoje tris dienas ir ruošis ASU stadione rugsėjo 9 d. dvikovai Tiraspolyje su Moldova. Svečiai yra patenkinti LFF sudarytomis sąlygomis Lietuvoje, kurių negalėjo suteikti kolegos iš Moldovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)