Roberto Mancini auklėtiniai per trejas pastarąsias čempionato rungtynes nesugebėjo laimėti nė karto. Pirmas „Chelsea“ ir „Manchester City“ ekipų mačas Londone baigėsi lygiosiomis 0:0. „Chelsea“ futbolininkai šią savaitę gavo dozę geros nuotaikos – jie pateko į Europos lygos aštuntfinalį, kai šešioliktfinalyje eliminavo Prahos „Sparta“ klubą.

Šeštadienį ir pirmadienį VSB parodys dar dvejas „Premier“ lygos rungtynes.

Vasario 23 d. 14.40 val. prasidės Londono „Fulham“ ir „Stoke City“ dvikova. 25 d. 21.55 val. – Londono derbis: „West Ham United“ išmėgins jėgas su „Tottenham Hotspur“.

Pastaroji ekipa užima ketvirtą vietą ir nuo „Chelsea“ komandos atsilieka tik vienu tašku. „Hotspur“ futbolininkai nepatyrė pralaimėjimo kartėlio jau per 10 dvikovų iš eilės. Tuo tarpu „West Ham“ (11 vieta) iš paskutinių 6 rungtynių tik kartą džiaugėsi pergale.

Intriguojanti turėtų būti lygos vidutiniokų „Fulham“ (12 vieta) ir „Stoke“ (10 vieta) akistata. Šias komandas turnyro lentelėje skiria 4 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)