Dėl vietos 2023-2024 m. UEFA Europos arba Konferencijų lygų atrankos varžybose kovojanti „Tottenham“ ekipa puikiai pradėjo rungtynes ir jau 8 min. išsiveržė į priekį po nuostabaus Harry Kane'o baudos smūgio.

Tai buvo 28-asis 29-erių puolėjo įvartis „Premier“ lygoje šį sezoną. Tiesa, netrukus paaiškėjo, kad vieno įvarčio „Tottenham“ ekipai buvo per maža.,

Tačiau antrame kėlinyje įvarčiai krito tik į šeimininkų vartus. 50 ir 62 minutėmis įvarčius pelnė „Brentford“ puolėjas Bryanas Mbeumbo, o 88 minutę svečių pergalę įtvirtino Yoane Wissa.

Po šio susitikimo „Tottenham“ liko septintoje pozicijoje, o „Brentford“ pakilo į devintą vietą.

Kitose „Premier“ lygos 37 turo rungtynėse svarbią pergalę iškovojo „Manchester United“ ekipa. „Raudonieji velniai“ svečiuose 1:0 (1:0) nugalėjo „Bournemouth“ futbolininkus.

Pergalę lėmusį įvartį 9 min. pelnė Casemiro.

Po šio laimėjimo 69 taškus turinti „Man United“ turnyrinėje lentelėje pasivijo trečioje pozicijoje esančią „Newcastle United“ komandą.

Tuo metu „Liverpool“ viltys kitą sezoną žaisti UEFA Čempionų lygoje pakibo ant plauko.

Šeštadienį Jurgeno Kloppo auklėtiniai namuose lygiosiomis 1:1 (0:1) sužaidė su Birmingemo „Aston Villa“ ir prarado du labai svarbius taškus.

Svečiai į priekį išsiveržė 27 minutę, kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Jacobas Ramsey.

Nuo nesėkmės, kuri būtų palaidojusi net ir teorinius „Liverpool“ šansus kovoti dėl vietos UEFA Čempionų lygoje, šeimininkus apsaugojo 90 minutę rezultatą išlyginęs Roberto Firmino.

66 taškus surinkusi „Liverpool“ ekipa čempionate užima penktą vietą. Be to, pernai sidabro medalius iškovojusi ekipa ne tik 3 taškais atsilieka nuo „Manchester United“ ir „Newcastle United“, bet ir yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau už savo pagrindinius konkurentus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją