Aštuntojo turo rungtynėse „Manchester United“ namie 2:1 (0:1) palaužė „Brentford“.

Mathiasas Jensenas 26-ąją susitikimo minutę išvedė svečius į priekį ir atrodė, kad šis smūgis taps pergalingu.

Vis tik „Man Utd“ išsigelbėjo paskutinėmis pridėto antro kėlinio laiko akimirkomis. Teisėjas pridėjo šešias minutes, o ketvirtąją rezultatą išlygino Scottas McTominay’us. Dar po kelių akimirkų jis pasižymėjo antrą kartą ir išplėšė šeimininkams neįtikėtiną pergalę paskutinėmis sekundėmis – netrukus buvo paskelbta rungtynių pabaiga.

„Manchester United“ herojus aikštėje pasirodė tik po keitimo, 87-ąją minutę.


Erike ten Hago vadovaujami raudonieji velniai iškovojo ketvirtąją pergalę ir su 12 taškų žengia vos devinti. Ne ką geriau jiems sekasi ir UEFA Čempionų lygoje, kur po dviejų turų žengia paskutinėje grupės vietoje.

Užtikrintą pergalę šventė „Chelsea“ ekipa, išvykoje 4:1 (1:1) susitvarkiusi su „Burnley“. Po slogaus sezono starto tai – antroji iš eilės Londono ekipos pergalė.

„Chelsea“ atsiliko po Wilsono Odoberto įvarčio 15-ąją minutę, bet rezultatas tapo lygus kėlinio pabaigoje, kai į savus vartus įsimušė Ameenas Al-Dakhilas.

Antrąjį kėlinį svečiai pradėjo realizuotu Cole’o Palmerio 11 m baudiniu, o netrukus taškus sudėjo Raheemo Sterlingo (65’) ir Nicolaso Jacksono (74’) įvarčiai.

Kitos rungtynės:

„Luton“ – „Tottenham“ 0:1

„Everton“ – „Bournemouth“ 3:0

„Fullham“ – „Sheffield Utd“ 3:1