Paskutinėse savaitgalio rungtynėse Londono „Chelsea“ namuose išplėšė lygiąsias 4:4 (2:2) su „Manchester City“ klubu.

Įpusėjus pirmam kėliniui švieslentėje dar degė nuliai, tačiau tada vakarėlį užkūrę 25 minutę 11 metrų baudinį realizavęs Erlingas Haalandas.

Dar iki pertraukos šeimininkai atsakė tiksliais Thiago Silvos (29 min.) ir Raheemo Sterlingo (37 min.) smūgiais, o status quo atstatė Manuelis Akanji (45+1 min.).

Antrame kėlinyje vėl prabilo E. Haalandas (47 min.) ir Rodri (86 min.), bet „Chelsea“ du kartus lygino rezultatą – kamuolį į tinklą siuntė Nicolasas Jacksonas (67 min.) ir Cole'as Palmeris (90+5 min. iš 11 m baudinio).

Kitame mačę „Liverpool“ futbolininkai namuose 3:0 (1:0) sutriuškino „Brentford“ kolektyvą, o Mohamedas Salah atliko dublį.

Sužaidus praktiškai trečdalį sezono padėtis „Premier“ lygos turnyro lentelės viršuje – itin įtempta: pirmauja „Man City“ su 28 taškais. „Liverpool“ ir Londono „Arsenal“ turi po 27, Londono „Tottenham Hotspur“ – 26, o Birmingamo „Aston Villa“ – 25 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją