D. Payet grįžta į Marselio „Olympique“ komandą. 29 metų futbolininkas pasirašė sutartį su buvusiais prancūzų čempionais iki 2021 metų. Už žaidėjo paleidimą Marselio klubas anglų „West Ham United“ sumokėjo apie 30 mln. išpirką.

D. Payet per pastarąsias savaites tiesiog privertė anglų klubą jį paleisti. Savo elgesiu futbolininkas iššaukė komandos fanų pyktį.

Pastarieji apspjaudė nekenčiamiausiu „Premier“ lygos futbolininku tapusio prancūzo marškinėlius ir koneveikė jį už atsisakymą žaisti už komandos dublerius. Į rezervinę komandą D. Payet išsiuntė treneris Slavenas Biličius – mat prancūzas per treniruotes visiškai nesistengė.
Dimitris Payet

„Klubas nusivylęs, kad D. Payet neparodė jokios pagarbos „West Ham United“. Tokios pagarbos, kokią jam demonstravo klubas ir sirgaliai. Pirmiausiai po to, kai mes pasiūlėme jam itin palankią penkerių metų sutartį“, – kalbėjo klubo prezidentas Davidas Sullivanas.

Jis tvirtino, kad komanda neturi jokio finansinio poreikio parduoti geriausius žaidėjus. „Sprendimą leisti D. Payet išvykti lėmė trenerio noras ir komandos interesas“, - kalbėjo D. Sullivanas.

D. Payet į Angliją iš Marselio persikėlė 2015 metų vasarą. 2016 metų vasarį tuomet vienas iš sirgalių numylėtinių padėjo parašą po kontrakto pratęsimu iki 2021 metų.

Anot D. Payet, komandą jis pakeisti norėjo dėl to, kad pasiilgo namų. Jo žmona ir vaikai jau anksčiau persikėlė netoli Marselio – Londone jie jautėsi prastai. Dimitris po rungtynių visuomet skrisdavo namo, kad pamatytų savo šeimą.

Teigiama, kad „Olympique“ klube jis sutiko sumažinti savo atlyginimą net 30-čia proc. Iki šiol jis per savaitę uždirbdavo 145 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)