Anglijos čempionai prieš šiandienos rungtynes su „Southampton“ vienuolike paskelbė puikią naujieną ekipos sirgaliams ir saugas Mančesteryje liks iki 2018 metų.

Vos 18 metų futbolininkas ypač sužibėjo praėjusiose Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse, kuomet „raudoniesiems velniams“ išplėšė pergalę, o po jos iškarto pradėjo sklisti gandai, kad saugo trokšta Europos grandai.

„Adnanas yra talentingas žaidėjas. Jis – „Mancheseter United“ klubo ateitis, todėl džiaugiuosi, kad mums pavyko pasirašyti naują kontraktą“, – teigė treneris Davidas Moyesas.

Pats A. Januzajus taip pat neslėpė džiaugsmo: „Esu be galo laimingas. Šiame klube puikiau jaučiausi nuo pirmosios minutės. Net negalėjau pagalvoti, kad šio sezono pradžia bus tokia nuostabi“.

DELFI primena, kad Belgijoje gimęs jaunasis talentas išgarsėjo spalio 5 dieną vykusiose rungtynėse su „Sunderland“ futbolininkais, kuomet „Manchester United“ svečiuose 2:1 palaužė varžovų pasipriešinimą.

Po pirmo kėlinio „raudonieji velniai“ atsiliko 0:1 ir niekaip negalėjo pramušti šeimininkų vartų. Tačiau antrame kėlinyje A. Januzajas ne tik išgelbėjo „raudonuosius velnius“ nuo pralaimėjimo, bet ir padovanojo jiems pergalę, per 6 minutes pelnydamas du įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)