Šiaulių Gytarių dirbtinės dangos stadione turėjęs vykti susitikimas neįvyko dėl paprastos priežasties – viešnios iš Vilniaus į Šiaulius tiesiog neatvyko.

Įdomu, kad vos prieš tris dienas, ketvirtadienį, sostinėje vykusiame priešpaskutiniame ture „Gintra-Universitetas“ nepasigailėjo „MFA-Žalgirio“ net net 12:2, nors pirmo kėlinio viduryje ir atsiliko 1:2.

„Gintra-Universitetas“ laikosi pozicijos, kad tokiais veiksmais yra pademonstruojamas požiūris menkinantis aukščiausios Lietuvos moterų futbolo A lygos įvaizdį bei tikimąsi, kad į šią situaciją rimtai dėmesį atkreips Lietuvos futbolo federacijos drausmės komisija, o taip pat ir moterų futbolo asociacija priimant atitinkamas sankcijas.

Įdomu tai, kad Vilniaus „MFA-Žalgiris“ neatvykti į rungtynes su Lietuvos čempionėmis sugalvoja jau ne pirmą kartą. Tokį patį „rungtynių scenarijų“ reprezentacinis Vilniaus miesto moterų futbolo klubas varžovėms buvo pasiūlęs ir 2017-ųjų metų rugsėjį, kai neatvyko į rungtynes turėjusias vykti Vilniaus „Panerio“ stadione. Tąsyk šiaulietės apturėjo turistinę kelionę į Vilnių, kuri vėliau buvo įvertinta technine pergale rezultatu 3:0.

„Gintra-Universitetas“ atsiprašo žiūrovų, kurie atvykę į paskutiniąsias šio sezono rungtynes padėkoti žaidėjoms už dar vieną įsimintiną sezoną, susitikimo neišvydo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)