41-erių futbolo funkcionierius, savo karjeros metais pats žaidęs elitiniuose Europos klubuose ir triskart tapęs UEFA Čempionų lygos nugalėtoju, skandalo epicentre atsidūrė greta Dohos „947“ stadiono, kuriame savo aštuntfinalio rungtynes žaidė Brazilijos ir Pietų Korėjos rinktinės.

Pietų Amerikos žiniasklaida pasidalijo vaizdo įrašu, užfiksuotu S. Eto paliekant stadioną. Išeinantį iš jo S. Eto'o atpažino keli futbolo sirgaliai – vieni iš jų prašė asmenukių, kiti tiesiog filmavo futbolo žvaigždę.

Kol kas nėra aišku, ką afrikiečiui pasakė vienas vaizdo kamerą laikantis vyras, tačiau akivaizdu, jog S. Eto'o tai itin nepatiko.

Įtūžęs afrikietis nervų nebevaldė. Kurį laiką tik gąsdinęs filmuojantį asmenį, ilgainiui Kamerūno futbolo federacijos vadovas galutinai paleido vadžias. Nors jį ir bandė sustabdyti grupė palydovų, S. Eto'o ištrūko iš jų rankų ir stipriai spyrė vyrui į kaklo sritį, parblokšdamas jį ant žemės.


Po šio įvykio S. Eto'o galų gale buvo išvestas iš incidento vietos.

Nepatvirtintais duomenimis, kamerą laikęs sirgalius iš Alžyro žodžiais provokavo S. Eto'o, kol šiam galutinai trūko kantrybė.

Kamerūno futbolo federacijos vadovas ir prieš čempionatą atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai socialiniuose tinkluose pasidalijo gerokai kontroversiškomis savo prognozėmis.

Anot S. Eto'o, gruodžio 18-ąją vyksiančiame turnyro finale turėtų susitikti Kamerūno ir Maroko rinktinės. Kamerūnas pusfinalyje neva turėtų įveikti Senegalą, o Marokas – Prancūziją.


Kamerūno rinktinė savo pasirodymą pasaulio čempionate baigė po grupių etapo, kuriame 0:1 pralaimėjo Šveicarijai, 3:3 sužaidė su Serbija ir 1:0 nugalėjo Braziliją.

Marokas savo pasirodymą dar tęsia – būtent šiandien afrikiečiai savo aštuntfinalio rungtynes žais su ispanais.

S. Eto'o per savo karjerą yra žaidęs visoje eilėje garsiausių Europos klubų. Jis vilkėjo ir Madrido „Real“, ir „Barcelonos“, ir Milano „Inter“, ir Londono „Chelsea“ marškinėlius.

Kurį laiką afrikietis žaidė ir Rusijoje – Machačkalos „Anži“ eipoje, o savo karjerą užbaigė rungtyniaudamas vienoje iš Kataro ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją