„Aš myliu Messį, o ant mano marškinėlių parašyta, kad jis myli mane“, – iš džiaugsmo spirgėte spirga Murtaza, kuris dabar pozuoja taip tarsi švęstų ką tik pats įmušęs itin svarbų įvartį, rašo BBC.

Pranešama, kad L. Messi atsiuntė dar kelerius marškinėlius, kuriais Murtaza galės pasidalinti ir su savo šeimos nariais.

Prieš tai Murtaza jau buvo apvilktas visa „Barcelona“ klubo ekipiruote.
Murtaza Ahmadi

Primename, kad metų pradžioje pasirodžius nuotraukai, kurioje mažasis berniukas iš Afganistano vilki Argentinos futbolo rinktinės ir „Barcelona“ klubo žvaigždės L. Messi marškinėlius, pagamintus iš plastikinio maišelio, visas internetas pradėjo ieškoti mažojo fano.

Paaiškėjo, kad jo brolis Homayounas padėjo iš plastikinio maišelio pasigaminti Argentinos rinktinės spalvų marškinėlius, užrašė ant jų garsaus argentiniečio futbolininko pavardę ir jo mėgstamą dešimtą numerį.

Ta M. Ahmadi nuotrauka neliko nepastebėta ir L. Messi atstovų. Jie per „Twitter“ tinklą iškart paskelbė, kad ketina susisiekti su berniuko tėvais ir perduoti jiems dovaną.

Be to, Afganistano futbolo federacija (AFF) patvirtino, kad L. Messi planuoja susitikimą su savo ištikimu fanu, kuris veikiausiai bus pakviestas apsilankyti garsiajame Barselonos „Camp Nou“ stadione.

Abi suinteresuotos pusės derina susitikimo laiką ir vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)