Be to, vis dažniau atsiduria ant atsarginių žaidėjų suolelio, užleisdamas vietą atakos smaigalyje Robinui van Persie.

„Wayne rungtyniaus šioje komandoje ir kitą sezoną. Turite mano žodį šiuo klausimu, - sakė treneris A. Fergusonas. - Jokių neaiškumų mūsų santykiuose su Rooney nėra. Skelbti, kad mes nesikalbame, yra nesąmonė. Jis suprato priežastis, dėl kurių priimti atitinkami sprendimai. Taktiškai pasielgėme teisingai - tą pavyksta padaryti ne visada, bet UEFA Čempionų lygos atveju pataikėme.

Danny Welbeckas buvo tinkamiausias futbolininkas dvigubam vaidmeniui aikštėje, kadangi turėjome sukliudyti Xabiui Alonso kontroliuoti mačo eigą. Be to, žinoma, jis turėjo prisidėti atakuojant. Nerungtyniavo ir Shinji Kagawa, kuris prieš tai buvo pelnęs tris įvarčius, tad maniau, kad daugiau kritikos bus dėl šio sprendimo“.

Apie kontroversišką raudoną kortelę, kurią teisėjas parodė Nani, A. Fergusonas lakoniškai teigė: „Tai buvo trečias mačas, kuriame mūsų iškritimą iš turnyro nulėmė teisėjas. Nėra lengva su tuo susitaikyti“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)