Tiesa, aplenkti lyderės Lisabonos „Benfica“ komandos „raudoniesiems velniams“ nepavyks, jei šie įveiks autsaiderę Galačio „Otelul“ ekipą.

„Žaisti Baselyje bus sunku. Tačiau kai ateina svarbių mačų metas, aš pasitikiu komanda, - kalbėjo specialistas. - „Benfica“ turėtų namie įveikti „Otelul“ futbolininkus, tačiau mes privalome patys iškovoti gražią pergalę“.

Antradienį „Manchester United“ sužaidė tik lygiosiomis 2:2 (1:1) su „Benfica“. Įvarčius svečiai įmušė pasinaudoję anglų klaidomis: iš pradžių į savus vartus kamuolį pasiuntė gynėjas Philas Jonesas, o po pertraukos suklydo vartininkas Davidas De Gea.

„Įvarčiai buvo keistoki - į savus vartus bei nevykęs kamuolio išmušimas,- sakė A. Fergusonas. - Aišku, D. De Gea sulaukė nevykusio perdavimo, bet turėjo išmušti kamuolį į tribūnas, o ne apmaudžiai prarasti. Žaidėme gerai, nusipelnėme pergalės. Bet futbolas kartais būna negailestingas“.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją